Looking For Anything Specific?

Yangın Antalya Kaş : Kas Ta Dalaman Da Genc Te Tarsus Ta Ormanlarimiz Yaniyor Son Dakika Haberleri - Ekipler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevleri havadan ve karadan kontrol altına almaya.

Yangın Antalya Kaş : Kas Ta Dalaman Da Genc Te Tarsus Ta Ormanlarimiz Yaniyor Son Dakika Haberleri - Ekipler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevleri havadan ve karadan kontrol altına almaya.. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Yangınların erken fark edilebilmesi, hızlı müdahale ile erken söndürülmesi için kurulan gözetleme kulelerinde görev yapan orman işçileri, günün 24 saati duman avcılığı görevini. 2,5 saat süren çalışma sonucu söndürülen yangının bir aydınlatma direğinden çıktığı belirtildi. Üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi.

Söndürme çalışmaları sürerken yangın alanına yakın noktada bulunan yerleşim yerlerinde. Yangın alanına yakın noktada bulunan yerleşim yerlerinin ise tedbir amacıyla boşaltıldı. Antalya'nın kaş ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Ekipler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevleri havadan ve karadan kontrol altına almaya.

Antalya Nin Kas Ilcesinde Cikan Orman Yangini Kontrol Altina Alindi Sputnik Turkiye
Antalya Nin Kas Ilcesinde Cikan Orman Yangini Kontrol Altina Alindi Sputnik Turkiye from cdntr1.img.sputniknews.com
Yangınların erken fark edilebilmesi, hızlı müdahale ile erken söndürülmesi için kurulan gözetleme kulelerinde görev yapan orman işçileri, günün 24 saati duman avcılığı görevini. Yangın alanına yakın noktada bulunan yerleşim yerlerinin ise tedbir amacıyla boşaltıldı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Kaş ilçesi kalkan mahallesi i̇slamlar mevkiinde bulunan ormanda yangın çıktı. Üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Söndürme çalışmaları sürerken yangın alanına yakın noktada bulunan yerleşim yerlerinde bazı evler de zarar gördü. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı.

Orman yangını 5 saat sonra kontrol altına.

5 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevleri havadan ve karadan kontrol altına almaya. 5 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi, yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ediyor. Öte yandan, antalya'daki yangın hakkında yetkililerden bilgi alan tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, bugün kaş'ta üzümlü köyü ve demre yolu mevkiinde aynı anda orman yangını. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Yangına havadan ve karadan müdahale edilirken kaş belediye başkanı mutlu ulutaş yaptığı. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangınlarına ilk müdahalede torosların zirvesinde kurulu yangın gözetleme kuleleri önemli yer tutuyor. Antalya'nın kaş ilçesindeki doğal sit alanı statüsünde bulunan çukurbağ yarımadası'ndaki iki büyük parsel, geçtiğimiz ay çıkan. Orman yangını 5 saat sonra kontrol altına. Sosyal medyada şüpheyle yaklaşılan yangın için sipariş üzerine, deniz manzaralı 15 villalık yangın , yangınlar da artık nasıl yakacağını biliyor! Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol.

Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi i̇slamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Hızlı müdahaleyle yangın yaklaşık yarım saat içinde kontrol altına alındı. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi.

Kas Ta Dun Gece Cikan Yangin Suphe Uyandirdi Deniz Manzarali Tam 15 Villalik Onedio Com
Kas Ta Dun Gece Cikan Yangin Suphe Uyandirdi Deniz Manzarali Tam 15 Villalik Onedio Com from img-s2.onedio.com
Söndürme çalışmaları sürerken yangın alanına yakın noktada bulunan yerleşim yerlerinde. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde belirlenemeyen bir nedenle ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı.

Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı.

Hızlı müdahaleyle yangın yaklaşık yarım saat içinde kontrol altına alındı. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Yangınların erken fark edilebilmesi, hızlı müdahale ile erken söndürülmesi için kurulan gözetleme kulelerinde görev yapan orman işçileri, günün 24 saati duman avcılığı görevini. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. 5 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi, yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ediyor. 5 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi, yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ediyor. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol. Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Alevler rüzgarın etkisiyle yayılırken, çevre ilçelerden de bölgeye takviye ekipler gönderildi. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde gece saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu villaların bulunduğu alana 20 metre kala kontrol altına alındı. Rüzgardan dolayı hızla yayılan yangın bölgede bulunan villaları. Söndürme çalışmaları sürerken yangın alanına yakın noktada bulunan yerleşim yerlerinde bazı evler de zarar gördü.

Öte yandan, antalya'daki yangın hakkında yetkililerden bilgi alan tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, bugün kaş'ta üzümlü köyü ve demre yolu mevkiinde aynı anda orman yangını. Antalya'nın turistik açıdan en önemli ilçelerinden biri olan kaş'ta, villa ve yazlıkların bulunduğu yarım ada bölgesinde, gece saat 01.45 sularında bir yangın çıkmıştı. Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangınlarına ilk müdahalede torosların zirvesinde kurulu yangın gözetleme kuleleri önemli yer tutuyor. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya Nin Kas Ilcesinde Cikan Orman Yanginlari Kontrol Altina Alindi
Antalya Nin Kas Ilcesinde Cikan Orman Yanginlari Kontrol Altina Alindi from cdnuploads.aa.com.tr
Son dakika antalya kaş haberi, en güncel antalya kaş haberleri, antalya kaş son dakika gelişmeleri ve antalya kaş için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. 5 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi, yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ediyor. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. 2,5 saat süren çalışma sonucu söndürülen yangının bir aydınlatma direğinden çıktığı belirtildi. Antalya kaş'ta dün gece saatlerinde başlayan yangın, 25 dönüm maki ve zeytinlik alana zarar verdi. Kaş orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait 6 arazöz, 25 orman işçisi ve 5 teknik elemanla müdahale edildi. Kaş ilçesi kalkan mahallesi i̇slamlar mevkiinde bulunan ormanda yangın çıktı.

Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı.

Söndürme çalışmaları sürerken yangın alanına yakın noktada bulunan yerleşim yerlerinde bazı evler de zarar gördü. 2,5 saat süren çalışma sonucu söndürülen yangının bir aydınlatma direğinden çıktığı belirtildi. 25 dönüm makilik ve zeytinlik alan zarar görürken, yangının aydınlatma direğindeki ampulün kısa devre yapması sonucunda çıktığı belirtildi. Öte yandan, antalya'daki yangın hakkında yetkililerden bilgi alan tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, bugün kaş'ta üzümlü köyü ve demre yolu mevkiinde aynı anda orman yangını. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Söndürme çalışmaları sürerken yangın alanına yakın noktada bulunan yerleşim yerlerinde. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangın alanına yakın noktada bulunan yerleşim yerlerinin ise tedbir amacıyla boşaltıldı. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. 5 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi, yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ediyor.

5 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi, yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ediyor antalya yangın. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangınlarına ilk müdahalede torosların zirvesinde kurulu yangın gözetleme kuleleri önemli yer tutuyor.

Posting Komentar

0 Komentar